Безплатен оглед за климатик

Вие търсите най-подходящата климатична система за дадено помещение ?

Разглеждате множество сайтове, марки, модели, сравнения… Чудите се къде да разположите вътрешното, външното тяло. Мислите как точно ще бъде изпълнен монтажът. Кое колко ще струва? Дали няма да капе вода на съседите?

Как може да ви помогнем ?

Ние ще отговорим на тези въпроси и заедно ще изберем най-доброто за Вас. Наш специалист ще дойде на място, ще замери помещенията, ще определи необходимата мощност, спецификите на монтажа и най-доброто място за съораженията. Огледът за територията на гр. София е безплатен.

оглед за термопомпи, газови котли и слънчеви колектори

Вие знаете, че инсталирайки такъв тип система, тя трябва да работи надеждно и без прекъсване в следващите 15 години. Огледът за системите за централно отопление/ охлаждане и битова гореща вода е задължителен и се извършва от квалифициран специалист. Уточняват се мощността, вида и мястото на инсталациите.

кога е нужно да заявим оглед ?

Ако помещението е със сложна форма, скосявания или имате съмнения относно позициите на външното и вътрешното тяло е хубаво да заявите оглед на място. Във всички останли случаи може да направим консултация по телефона.