ДОСТАВКАТА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ, НА СТОЙНОСТ НАД 300 ЛВ., ЗАКУПЕНИ ОТ АВАНГАРДНИ ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ ЕООД, Е БЕЗПЛАТНА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.

Всяка поръчка, направена от www.climabg.com ще бъде доставена до входа на сградата (партер) или до офис на “Спиди” или “Лео Експрес”. Срокът на доставка е от 24 часа до 5 дни, след потвърждаване на поръчката, направена от клиента.
Направените поръчки се потвърждават след обаждане от сътрудник на “Авангардни Енергийни Системи“ ЕООД. Поръчки направени до 15.00 часа на същия ден ще получат потвърждение до края на този работен ден. Направените поръчки по време на официални почивни дни и празници се обработват на първия работен ден след почивните дни. В по-натоварените месеци от годината – юли,октомври, ноември и декември, потвърждаването на поръчката може да отнеме 1-2 работни дни.
Потребителят може да избере начина на доставка: до най-близкия офис на “Спиди” или “Лео Експрес” в населеното място или до входа на сградата на неговия адрес.
Ако даденият продукт е със статус “По поръчка” срокът на доставка се увеличава от 10 до 20 работни дни в зависимост от вида на продукта и страната на произход.
Продуктите се изпращат след като сътрудник на “Авангардни Енергийни Системи“ ЕООД се свърже с потребителя по телефона и получи потвърждение от последния. Потвърждение може да бъде поискано и по електронната поща, посочена от потребителя.
Стоките се доставят на получателите до входа на сградата.
Цената на доставката за продукти на стойност под 300 лв. е 9.90 лв. Всички продукти над 300 лв. са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.