ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ

В Авангардни Енергийни Системи ЕООД работят специалисти с богат опит в сферата на продажбата, проектирането и сервизирането на климатични системи.

Предмет на дейност на фирмата са единствено и само климатизация и вентилация. Високият стандарт на работа и професионализмът са постигнати с необходимата квалификация и дългогодишен стаж на специалисти по „Топлотехника“, „Хладилна техника“, „Електротехника и автоматика“ и „Маркетинг и Мениджмънт“.

Опитните монтажисти, всеки от които е с над 6000 монтирани климатика, подхождат индивидуално към всеки един монтаж, спазвайки стриктно техническите спецификации, хигиена на монтажа и желанията на клиента.

БОГАТ ИЗБОР

Най-богат избор от марки и модели климатици от сертифицирани производители.

Ние предлагаме широка гама от марки и видове климатици на водещите световни производители: Miitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Daikin, Fujitsu – General, Panasonic, Chofu, Sharp, Hitachi, LG, Midea и други.

Благодарение на непрекъснато поддържана богата складова наличност Вие ще изберете най-доброто съотношение между цена и качество.

На разположение са нашите професионални консултанти, които ще Ви помогнат за избора на климатична система според Вашите нужди.